Hjernetegn

Opsporing af hjernetumorer hos børn og unge

Giv din feedback på værktøjet

Hjernetegn.dk skal være anvendeligt for sundhedsprofessionelle, der ser og vurderer børn og unge med symptomer, der kan være tegn på en hjernetumor. Selvom værktøjet er både brugertestet og udviklet i samarbejde med alment praktiserende læger og børnelæger, så er det fortsat utrolig vigtigt med input fra brugere eller potentielle brugere, da vi hele tiden forsøger at optimere værktøjet.

Vil du give dit bidrag til at gøre beslutningsværktøjet endnu bedre? Det eneste du skal gøre er at besøge og anvende hjernetegn.dk i din hverdag, når det er relevant for dig i perioden frem til 1. marts 2024 og svare på nedenstående tre spørgsmål i en mail, som vi sender dig herefter:

  • Har du haft patienter, hvor det har været relevant at bruge hjernetegn.dk? Hvis ja, i hvilke situationer? Hvis nej, hvorfor ikke?
  • Har sitet kunne give dig de svar, du havde brug for? Hvis ja, hvilke svar kunne det f.eks. være? Hvis ikke, hvad har manglet?
  • Har sitet været en støtte i din vurdering af patienter? / har du haft gavn af sitet? Hvis ja, hvordan? Hvis ikke, har du forslag til ændringer?

Send en mail til auh.hjernetegn@rm.dk, hvis du vil give dit input med, så kontakter vi dig d. 1. marts 2024 med ovenstående tre spørgsmål.